fbpx
#
PERKHIDMATAN

Cleantech Development Sdn. Bhd. (CDSB) menyediakan perkhidmatan pembinaan perumahan atau bangunan baru, pembaikian atau membesarkan rumah serta bangunan , kerja-kerja kejuruteraan dan juga rekaan design.

#
PELAN

Kami juga menyediakan perkhidmatan membuat pelan rumah atau bangunan. Anda boleh memilih dari pakej pelan rekaan atau mereka sendiri pelan anda. Pelan yang dibuat oleh kami akan mendapat kelulusan dari pihak berwajib dengan cepat.

#
PORTFOLIO

Sila lihat portfolio kami untuk melihat sendiri rekabentuk dan plan yang kami boleh bina untuk anda. Terdapat pelbagai pilihan dan juga ciri-ciri yang menarik seperti rumah sebuah, dua tingkat, semi-D, dan lain-lain.

Tunggu apa lagi?
3 LANGKAH MUDAH
untuk memiliki kediaman impian anda
Kenal Pasti

Pencarian impian anda bermula di sini. Anda inginkan sebuah rumah idaman untuk keluarga anda? Perlukan servis untuk kerja-kerja penambahbaikan?
Kira harga rumah anda sekarang!

Hubungi Kami

Kami sedia untuk mendengar dan berbincang berkaitan impian anda. Pakar kami sedia mengemukakan cadangan dan menjawab segala persoalan anda.

Mula

Dengan kepakaran kami, kerja-kerja akan dijalankan mengikut citarasa dan kehendak anda. Kami akan pastikan hasil kualiti kerja yang terbaik untuk anda.

Apa kata pelanggan?
pakcik
Ahmad Sulaiman
Guru

Rumah baru kami amat bermutu. Segala aspek pembinaan dititik-beratkan. terima kasih CDSB!

Halimatun Saad
Pegawai kerajaan

Kami sekeluarga sangat berpuas hati dengan hasil kerja CDSB!

Hubungi kami:

+60 17-966 9884 (PN ZURIANA)

Hubungi kami:

+60 17-966 9806 (EDY)

LIKE KAMI DI FACEBOOK!

1
Hye!
Berminat untuk bina rumah bersama kami?
Powered by