fbpx

Tu Dia CLEANTECH OIL adalah jawapannya!!!
.
PENGUSAHA bengkel/pakar TUNER SIX6TUNER yang terkenal di KELANTAN telah menggunakan minyak Cleantech Oil pada jentera mereka untuk Pertandingan Drag Racing di Terengganu Drag Racing Challenge baru baru ini dan pastinya mereka cukup berpuas hati dengan penggunaan pelincir jenama Cleantech Oil terutamanya Cleantron GOLD yang dihasilkan dengan TEKNOLOGI CLEANPOWER!
.
Ape yang membuatkan kereta ini POWER GILERR sehingga Majalah 3 pun datang serbu selepas selesai acara??

Teknologi Cleanpower ini memberikan 4 perkara istimewa yang tiada dalam jenama minyak minyak lain dipasaran:-
1) Idle Temperature- Bagi yang menggunakan minyak ini pastinya akan merasai perbezaan yang ketara kerana penstabilan suhu yang sangat efisien membantu pemanduan menjadi lebih mantap.

2) LESS FRICTION – Semestinya apabila menggunakan minyak Cleantron,omboh-omboh enjin akan bergerak dengan lebih laju dan pantas tanpa sebarang masalah dan geseran.Pergerakan OMBOH dengan geseran yang paling minima dapat meningkatkan kuasa kelajuan kereta ke tahap maksimum.

3) OPTIMIZE POWER- Dengan kawalan suhu pelincir yang sangat efisyen dan tahap kawalan geseran omboh yang sangat minima,enjin anda pastinya dapat memberikan kuasa yang optimum tanpa sebarang masalah.

4) CLEAN ENGINE – Pelincir Cleantron turut didatangkan dengan teknologi pembersihan yang hebat untuk membersihkan segala kotoran/karbon yang terhasil didalam enjin.Enjin yang bersih pastinya dapat meningkatkan prestasi kereta anda ke tahap yang lebih baik.

BERTUKARLAH KEPADA CLEANTECH OIL HARI INI DAN RASAI PERBEZAANNYA!!

Leave a comment