fbpx

Cleantech Development Sdn Bhd ( CDSB ) menyediakan perkhidmatan pembinaan rumah atau bangunan baru untuk kediaman dan juga komersil. Perkhidmatan ini disediakan oleh pihak CDSB untuk seluruh Malaysia. Kami membina lot-lot kediaman yang menarik, mampu dimiliki dan sesuai dengan keperluan anda. Ini sejajar dengan Moto kami untuk memastikan setiap keluarga mempunyai rumah mereka sendiri iaitu One House for One Family.

Selain dari pembinaan baru, kami juga menyediakan khidmat membesarkan atau expension rumah dan bangunan. Jika anda memerlukan khidmat untuk membaiki rumah atau bangunan anda, kami juga sedia untuk berkhidmat dan memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Kami menawarkan anda servis terbaik dan berkualiti untuk semua Civil Work yang anda perlukan. Kami bersedia untuk apa-apa projek komersil atau perumahan dalam menepati keperluan anda. Kerja-kerja Civil Work ini dilakukan oleh pasukan jurutera kami yang terbaik . Kami memastikan bahawa kami mengunakan bahan dan sumber yang berkualiti bagi mengelakkan kekurangan kepada projek anda. Kami juga menawarkan servis penyelenggaraan bangunan moden dan juga institusi , seperti hospital,pasaraya,dewan dan lain-lain.

Waterproofing

Dari pembinaan pembangunan baru sehinggalah pemulihan, CDSB komited dalam mengekalkan standard paling tinggi dalam setiap kerja yang kami lakukan.  Kemerosotan bahan binaan dan penembusan air adalah hasil semula jadi masa dan cuaca yang boleh menjejaskan integriti struktur bangunan. Kekurangan struktur kalis air pada bangunan mempercepatkan lagi proses deteriorasi ini. Hasilnya, rumah atau bangunan anda boleh terhakis, dan ini boleh membahayakan anda dan keluarga anda. Fokus kami adalah membaikpulih punca masalah dan mengambil tindakan drastik dan komprehensif dalam menangani masalah ini. Setelah mendapat analisa punca masalah, kami akan teruskan dengan pelan tindakan yang ekonomi dan sesuai untuk anda.

Kami menawarkan khidmat rekaaan khas untuk citarasa anda. Baik untuk servis rekaan dalaman iaitu Interior Design atau luaran Exterior Design, semuanya sedia untuk anda. Pasukan designer kami mempunyai pengalaman yang luas dalam memahami kehendak pelangan dan mengaplikasikan keperluan tersebut dalam design dan juga pelan pembinaan. Kami juga memastikan kami hanya menggunakan bahan yang berkualiti untuk hasil yang terbaik untuk anda.

CDSB juga menyediakan khidmat rekaan plan untuk keperluan anda. Anda boleh memilih mana-mana pakej pelan sediada, atau anda juga boleh mendaptkan khidmat kami bagi mereka design anda sendiri. Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam rekaan pelan. Adalah penting untuk anda mendapatkan pelan yang berkualiti dan mematuhi stardard piawaian . Ini bagi memudahkan anda melaksanakan projek perumahan atau bangunan anda dengan teratur dan selamat. Pelan yang direka oleh kami juga mendapat kelulusan pihak berwajib dengan cepat. Ini seterusnya akan melancarkan lagi projek anda.

ANDA MEMPUNYAI TANAH SENDIRI?
  • Kami menyediakan perkhidmatan membina rumah di atas tanah sendiri. Perkhidmatan kami tertumpu di seluruh Malaysia!
  • Anda boleh rujuk kepada kami mengenai kos, pelan dan kami akan menghantar consultant kami untuk khidmat memberi penerangan kepada anda dengan lebih lanjut.
  • Kami mempunyai beberapa pakej mengikut bajet pelanggan kami.
  • Anda tidak perlu risau mengenai pihak kami akan uruskan pinjaman bank dan pinjaman kerajaan segalanya sehingga kepada khidmat guaman percuma.
  • Sekiranya anda mempunyai design tersendiri, kami akan bina mengikut citarasa anda. Malah, anda berpeluang untuk mendapatkan design percuma dari kami.

Anda layak untuk dapatkan pelan percuma!

Syarat Bukaan Tanah
Spesifikasi rumah:

2340 kaki persegi

Bilik tidur: 4

Bilik Air: 3

Harga kontrak bina:

RM 315,900 (Tidak Termasuk Kos Pelan, Submit Majlis Daerah, Yuran Guaman, Aksesori)

Tawaran (seluruh Malaysia)

Kami menawarkan lukisan pelan lantai mengikut saiz tanah anda secara percuma.

1
Hye!
Berminat untuk bina rumah?
Powered by